Συχνές Ερωτήσεις

Η ιδιαιτερότητα του αντικειμένου κάνει αδύνατο να υπάρχουν έτοιμα πακέτα για κάθε περίπτωση. Το κόστος είναι συνάρτηση του χώρου της εκδήλωσης, της απόστασης από τους θεατές, το μέγεθος των πυροτεχνημάτων, το είδος των εφέ, της διάρκειας του σόου, τις προδιαγραφές ασφαλείας κ.τ.λ. Ανάλογα με τον χώρο της εκδήλωσης η Nanos Fireworks θα σας κάνει τις πιο ξεχωριστές προτάσεις με απόλυτη ασφάλεια σύμφωνα με τον προυπολογισμό σας. Δείτε γιατί έχουμε τις καλύτερες τιμές στην ερώτηση 7.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι αυτοί που θα εγγυηθούν την ασφάλεια σας και των καλεσμένων σας και θα φροντίσουν ότι όλα θα γίνουν όπως είναι προγραμματισμένα ακόμα και κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες. Οι τεχνικοί της Nanos Fireworks έχουν εμπειρία μεγάλων εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, Eurovision, TomorrowLand, Αρμάτα, Mad Music Awards και αμέτρητα live events. Έχουν εκπαιδευτεί σε Ελλάδα, Γερμανία και Καναδά για την ασφάλεια καθώς και στη χρήση εξοπλισμού εφέ τελευταίας τεχνολογίας. Θα τους πληρώσετε ακριβά? Όχι, η χρέωση είναι +10 ευρώ ανά ημέρα από έναν απλό τεχνικό αλλά η καλή δουλειά τους θα σας κάνει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Οι παράγοντες οι οποίοι εγγυόνται την ασφάλεια είναι η εμπειρία μας, η ποιότητα και τεχνολογία των πυροτεχνημάτων, το εξειδικευμένο προσωπικό, ο ειδικός εξοπλισμός που διαθέτουμε αποκλειστικά και τέλος το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο που παρέχουμε με κάθε μας εκδήλωση. Η τεχνογνωσία μας από τα μεγάλα events όπως Ολυμπιακοί Αγώνες, Eurovision, TomorrowLand, Mad Music Awards, Αρμάτα, περιοδείες διεθνών καλλιτεχνών κάνουν την εξειδίκευσή μας ασυναγώνιστη σε διεθνές επίπεδο. Τα συνεργεία μας εργάζονται με Γερμανικές και Καναδικές προδιαγραφές ασφαλείας αφού διεξάγουμε προγράμματα πυροτεχνημάτων στις συγκεκριμένες χώρες. Τα νέα Ευρωπαικής κατασκευής πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούμε κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα είναι τα μόνα υψηλής ακρίβειας που εγγυόνται ότι δεν θα υπάρξει κανένα υπόλειμμα ή δυσλειτουργία.

Η NF αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επαγγελματικών σόου πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ με εξειδικευμένο προσωπικό. Η διαδικασία για την κράτηση της ημερομηνίας και των τεχνικών γίνεται τηλεφωνικά ή κατόπιν ραντεβού στα γραφεία μας. Η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά ή τραπεζική κατάθεση του συνολικού ποσού πριν την εκδήλωση. Σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο έως και μια ημέρα πριν την εκδήλωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το 50% του συνολικού ποσού, ενώ την ίδια μέρα με το 100% του ποσού.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εκδήλωση είναι ο ίδιος που χρηισμοποιούμε και στα μεγάλα events όπως Ολυμπιακοί Αγώνες, TomrorowLand κ.τ.λ. και αναβαθμίζεται συνεχώς. Είναι σημαντικός παράγοντας για την ακρίβεια και την ασφάλεια των εφέ μας. Μήπως αυτός ο ακριβός εξοπλισμός αυξάνει το κόστος σε μια μικρή εκδήλωση? Όχι, γιατί η Nanos Fireworks δεν χρεώνει τον εξοπλισμό της στις εκδηλώσεις παρά μόνο τα υλικά που χρησιμοποιεί και μια πολύ μικρή αξία για τη συντήρησή τους. Έτσι έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σε χαμηλό κόστος.

Η Nanos Fireworks βλέπει κάθε εκδήλωση σημαντική ανεξαρτήτως του μεγέθους της. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις από το πιο μικρό εφέ έως παγκοσμίου κύρους εκδηλώσεις με την ίδια ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Πράγματι είμαστε αποδεδειγμένα οι οικονομικότεροι όχι σε Ελληνικό αλλά σε διεθνές επίπεδο. Ο λόγος είναι απλός: Στους παγκόσμιους διαγωνισμούς πυροτεχνημάτων σε όλες τις εταιρίες, όλων των χωρών, δίνεται το ίδιο budget για να φτιάξουν όσο το δυνατόν καλύτερο σόου. Σε αυτό η Nanos Fireworks έχει πάρει την πρώτη θέση 9 φορές στον κόσμο και μάλιστα συνεχόμενα για τα έτη 2014-2017! Άρα με το δικό σας budget αποδεδειγμένα θα σας φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκτός αυτού ο μεγάλος όγκος πωλήσεων, μας κάνει πλέον ανταγωνιστικούς.

Η Nanos Fireworks αναλαμβάνει πυροτεχνήματα και ειδικά εφέ σε event σε όλη την Ελλάδα όπως Αττική, Μύκονος, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Κρήτη, Σπέτσες, Πάρος, Ύδρα, Θεσσαλονίκη, Μονεμβασιά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, αναλαμβάνει projects σε Βέλγιο, ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία και Κίνα.

Τα πυροτεχνήματα της NF δεν επηρεάζονται από την βροχή. Όλος ο εξοπλισμός μας είναι αδιάβροχος. Σε περίπτωση ακύρωσης προγράμματος εναερίων πυροτεχνημάτων λόγω ανωτέρας βίας όπως δυνατοί άνεμοι ή λόγω αρχών θα γίνετε αντικατάσταση με ειδικά εφέ ή πυροτεχνήματα σκηνής. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό ο πελάτης οφείλει να πληρώσει όλα τα έξοδα που ανακύπτουν όπως άδειες, αμοιβές τεχνικών, μεταφορικά, διαμονή, σίτηση, ενοίκιο εξοπλισμό καθώς και 50% από το κόστος των εμπορευμάτων.

SITEMAP