Η εταιρεία μας Nanos Fireworks αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο κατασκευαστή επαγγελματικών μηχανημάτων ειδικών εφέ, την MagicFX. Τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη σύμφωνα με αυστηρότατες τεχνικές προδιαγραφές. Λόγω του τεράστιου όγκου stock που διαθέτει μπορεί να παραδώσει άμεσα οποιαδήποτε ποσότητα και σε χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε πώληση, ενοικίαση, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων σε νυχτερινά κέντρα, θέατρα, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αίθουσες και χώρους εκδηλώσεων καθώς και εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών και συναυλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας nanos@fireworks.gr ή καλέστε μας στο 2106817014.

Download Technical
Brochure
4.1 mb

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

  • Μηχανήματα Κομφετί/Streamers
  • Μηχανήματα Κρυογονικής CO2 
  • Μηχανήματα Φλόγες
  • Μηχανήματα Αέρα και Καπνού
  • Μηχανήματα Μπουρμπουλήθρες
  • Κομφετί χαρτί/μεταλλικό (ορθογώνιο, σχήματα)
  • Streamers χαρτί/μεταλλικές/ουράνιο τόξο
  • Χειροκίνητα/Ηλεκτρικά Κανόνια Κομφετί 
  • Επαγγελματικά αναλώσιμα μηχανημάτων 

Είπαν για εμάς

"Έκανε μια διαπρεπή δουλειά σε ελάχιστο χρόνο και κάτω από δύσκολες συνθήκες με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο σόου."
Hideki Iwami - Ejtou Japan
"Ο Παύλος είναι ένας ειλικρινής, έντιμος άνθρωπος και ένας ασυνήθιστος και πρωτότυπος σκηνοθέτης πυροτεχνημάτων με λαμπρό μέλλον."
Alberto Navarro - President-Art Director, INFINITY VISIONS INC. USA
"Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που παρήγαγες ένα τόσο εντυπωσιακό σόου την περασμένη Τρίτη. Τα πυροτεχνήματα είναι ακόμα το επίκεντρο των συζητήσεων και ήταν τέλεια σχεδιασμένα. Σκεπτόμενη το φινάλε ακόμα με κάνει να ανατριχιάζω!"
Alexi - Posidonia

"Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε την ημέρα του γάμου μας την καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Οι καλεσμένοι μας μιλάνε για τα πυροτεχνημάτα έως σήμερα! Γνωρίζουμε τι προσπάθεια καταβάλατε για να πραγματοποιήσετε τις ευχές μας και σας είμαστε ευγνώμονες - τα πυροτεχνήματα δεν μπορούσαν να είναι πιο τέλεια - από το σόου εναέριων πυροτεχνημάτων έως και τα σιντριβάνια. Συγκεκριμένα το εφέ στη γέφυρα στη πισίνα ήταν κάτι που λάτρεψαν ακόμα και οι φωτογράφοι μας, οι οποίοι έβγαλαν φανταστικές φωτογραφίες!"

David - Leyla

"Οι προσκεκλημένοι μας έχουν να το λένε ακόμα! Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει βραβευτεί διεθνώς.."

Κώστας - Αγγελική

"Ο Παύλος μας σχεδίασε κάτι πραγματικά διαφορετικό χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα."

Γιάννης - Μαρία

"Κάτω από τον συντονισμό του Παύλου, η Nanos Fireworks διοργάνωσε το σόου πυροτεχνημάτων για τις τελετές έναρξης και λήξης των Special Olympics 2011. Απέναντι σε ένα σφιχτό οικονομικό προυπολογισμό, αυστηρούς περιορισμούς του χώρου και στενό χρονικό περιθώριο παρήγαγαν ένα επαγγελματικό - διεθνούς κλάσης αποτέλεσμα, δημιουργικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο. Τους συνιστώ σε οποιονδήποτε μελλοντικό διοργανωτή."
Simon Graveling - Production Executive | Opening & Closing Ceremonies at Special Olympics 2011

Σχεδίασε το δικό σου show

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Q&A

Βρείτε εδώ τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

FAQ

SITEMAP