Πρώτοι στον κόσμο στη μουσική χορογραφία πυροτεχνημάτων. Η εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες και η μοναδική στην Ελλάδα που πραγματοποιεί σόου πυροτεχνημάτων με μουσική. Η ειδικότητα της Nanos Fireworks είναι στο να αναμειγνύει χρώμα, εφέ και κίνηση με μουσική. Μέσα από αυτή τη διαδικασία παράγουμε ιδέες και concepts.

Δεν ρίχνουμε πυροτεχνήματα με μουσική, τα συνδυάζουμε ώστε κάθε τόνος, άρση και θέση να εκφράζεται με μια έκρηξη, μια κίνηση ή ακόμα και με μία σπίθα. Όλοι καταλαβαίνουν τη μοναδικότητα ενός χορογραφημένου σόου πυροτεχνημάτων. Μετά από πολύ φαντασία και με εντατικό προγραμματισμό δημιουργούμε ένα μοναδικό έργο τέχνης που ικανοποιεί και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Γι’ αυτό έχουμε βραβευτεί Παγκοσμίως με την πρώτη θέση σε διαγωνισμούς πυροτεχνημάτων συγχρονισμένα με μουσική.Ο συγχρονισμός της εκτόξευσης με το μουσικό κομμάτι πραγματοποιείται με SMPTE ή PD-FSK timecode. Η εταιρεία μας έχει εξελίξει μια μοναδική διαδικασία για ακριβή συγχρονισμό απομακρυσμένων σημείων.

Ο συχρονισμός της μουσικής με πυροτεχνήματα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσα στη θάλασσα από ειδικό πλωτό σκάφος ή ρυμουλκό δημιουργώντας μια τρισδιάστατη εικόνα καθώς τα πυροτεχνήματα αντανακλούν στο νερό και το αποτέλεσμα είναι άκρως φαντασμαγορικό.

Πυροτεχνήματα σε προσόψη και οροφή κτιρίων: Η Ελληνική κουλτούρα απορρέει από έναν αρχαίο πολιτισμό στενά συνδεδεμένο με την τέχνη της αρχιτεκτονικής και γλυπτικής. Σεβόμαστε την δομή, το σχήμα και τη τέχνη του κάθε κτιρίου. Η εταιρία μας μπορεί να αναπαράγει την κατασκευή ενός κτιρίου με πυροτεχνικά εφέ. Χρησιμοποιούμε υψίστης ποιότητας υλικά ώστε να καλύψουμε ένα κτίριο και να το φωταγωγήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουμε έμφαση στην επιβλητική παρουσία και αρχιτεκτονική του. Πραγματοποιώντας ένα σόου πυροτεχνημάτων από μία ταράτσα ενός κτιρίου δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά ‘αξιοποιώντας’ τις άκρες, τις καμπύλες, τα παράθυρα και άλλες λεπτομέρειες μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές δυναμικές κινήσεις και εικόνες. Φυσικά υπάρχει δυνατότητα το σόου των πυροτεχνημάτων για κτίριο να συγχρονιστεί με την μουσική.

Download Technical
Brochure
4.1 mb

Είπαν για εμάς

"Έκανε μια διαπρεπή δουλειά σε ελάχιστο χρόνο και κάτω από δύσκολες συνθήκες με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο σόου."
Hideki Iwami - Ejtou Japan
"Ο Παύλος είναι ένας ειλικρινής, έντιμος άνθρωπος και ένας ασυνήθιστος και πρωτότυπος σκηνοθέτης πυροτεχνημάτων με λαμπρό μέλλον."
Alberto Navarro - President-Art Director, INFINITY VISIONS INC. USA
"Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που παρήγαγες ένα τόσο εντυπωσιακό σόου την περασμένη Τρίτη. Τα πυροτεχνήματα είναι ακόμα το επίκεντρο των συζητήσεων και ήταν τέλεια σχεδιασμένα. Σκεπτόμενη το φινάλε ακόμα με κάνει να ανατριχιάζω!"
Alexi - Posidonia

"Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε την ημέρα του γάμου μας την καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Οι καλεσμένοι μας μιλάνε για τα πυροτεχνημάτα έως σήμερα! Γνωρίζουμε τι προσπάθεια καταβάλατε για να πραγματοποιήσετε τις ευχές μας και σας είμαστε ευγνώμονες - τα πυροτεχνήματα δεν μπορούσαν να είναι πιο τέλεια - από το σόου εναέριων πυροτεχνημάτων έως και τα σιντριβάνια. Συγκεκριμένα το εφέ στη γέφυρα στη πισίνα ήταν κάτι που λάτρεψαν ακόμα και οι φωτογράφοι μας, οι οποίοι έβγαλαν φανταστικές φωτογραφίες!"

David - Leyla

"Οι προσκεκλημένοι μας έχουν να το λένε ακόμα! Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει βραβευτεί διεθνώς.."

Κώστας - Αγγελική

"Ο Παύλος μας σχεδίασε κάτι πραγματικά διαφορετικό χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα."

Γιάννης - Μαρία

"Κάτω από τον συντονισμό του Παύλου, η Nanos Fireworks διοργάνωσε το σόου πυροτεχνημάτων για τις τελετές έναρξης και λήξης των Special Olympics 2011. Απέναντι σε ένα σφιχτό οικονομικό προυπολογισμό, αυστηρούς περιορισμούς του χώρου και στενό χρονικό περιθώριο παρήγαγαν ένα επαγγελματικό - διεθνούς κλάσης αποτέλεσμα, δημιουργικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο. Τους συνιστώ σε οποιονδήποτε μελλοντικό διοργανωτή."
Simon Graveling - Production Executive | Opening & Closing Ceremonies at Special Olympics 2011

Σχεδίασε το δικό σου show

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Q&A

Βρείτε εδώ τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

FAQ

SITEMAP