πυροτεχνήματα

Πρώτοι στον κόσμο στη μουσική χορογραφία πυροτεχνημάτων. Η NF είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές εταιρίες και η μοναδική στην Ελλάδα που πραγματοποιεί show πυροτεχνημάτων με μουσική. Η ειδικότητα της NF είναι στο να αναμειγνύει χρώμα, εφέ και κίνηση με μουσική. Μέσα από αυτή τη διαδικασία παράγουμε ιδέες και concepts.

Δεν ρίχνουμε πυροτεχνήματα με μουσική, τα συνδυάζουμε ώστε κάθε τόνος, άρση και θέση να εκφράζεται με μια έκρηξη, μια κίνηση ή ακόμα και με μία σπίθα.Όλοι καταλαβαίνουν τη μοναδικότητα ενός χορογραφημένο show πυροτεχνημάτων από την NF. Μετά από πολύ φαντασία και με εντατικό προγραμματισμό δημιουργούμε ένα μοναδικό έργο τέχνης που ικανοποιεί και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Γι’ αυτό έχουμε βραβευτεί 3 φορές με την πρώτη θέση σε διεθνείς διαγωνισμούς.Ο συγχρονισμός της εκτόξευσης με το μουσικό κομμάτι πραγματοποιείται με SMPTE ή PD-FSK timecode. Η NF έχει εξελίξει μια μοναδική διαδικασία για ακριβή συγχρονισμό απομακρυσμένων σημείων.

Η Ελληνική κουλτούρα απορρέει από έναν αρχαίο πολιτισμό στενά συνδεδεμένο με την τέχνη της αρχιτεκτονικής και γλυπτικής. Σεβόμαστε την δομή, το σχήμα και τη τέχνη του κάθε κτιρίου.Η NF μπορεί να αναπαράγει την κατασκευή ενός κτιρίου με πυροτεχνικά εφέ.Χρησιμοποιούμε υψίστης ποιότητας υλικά ώστε να καλύψουμε ένα κτίριο και να το φωταγωγήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουμε έμφαση στην επιβλητική παρουσία και αρχιτεκτονική του.Πραγματοποιώντας ένα show πυροτεχνημάτων από μία ταράτσα ενός κτιρίου δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά ‘αξιοποιώντας’ τις άκρες, τις καμπύλες, τα παράθυρα και άλλες λεπτομέρειες μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές δυναμικές κινήσεις και εικόνες.

                                                

                    

"Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που παρήγαγες ένα τόσο εντυπωσιακό σόου την περασμένη Τρίτη. Τα πυροτεχνήματα είναι ακόμα το επίκεντρο των συζητήσεων και ήταν τέλεια σχεδιασμένα. Σκεπτόμενη το φινάλε ακόμα με κάνει να ανατριχιάζω!"

Alexi - Posidonia

"Ο Παύλος είναι ένας ειλικρινής, έντιμος άνθρωπος και ένας ασυνήθιστος και πρωτότυπος σκηνοθέτης πυροτεχνημάτων με λαμπρό μέλλον."

Alberto Navarro - President-Art Director, INFINITY VISIONS INC. USA

"Έκανε μια διαπρεπή δουλειά σε ελάχιστο χρόνο και κάτω από δύσκολες συνθήκες με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο σόου."

Hideki Iwami - Ejtou Japan

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
Close x
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ BRNO
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Close x
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ
Close x
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ
Close x