Πυροτεχνήματα Σπέτσες

Πυροτεχνήματα Σπέτσες

image

Αν σας αρέσουν οι Σπέτσες και έχετε επιλέξει εκεί την οργάνωση του event σας και σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε πυροτεχνήματα τότε έχουμε πολύ καλούς λόγους να σας βοηθήσουμε να έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Από τις Σπέτσες ξεκίνησε η ιστορία μας. πριν από 100 χρόνια ο προπάππους του Παύλου και Φίλιππου Νάνου, ο Δημήτριος Μπούμπουλης, έφερε για πρωτή φορά τα πυροτεχνήματα στην Ελλάδα για να γιορτάσει το νησί την επέτειο της πυρπόλησης της Τούρκικης ναυαρχίδας. Έφτιαξε το πρώτο εργοστάσιο πυροτεχνημάτων και ένα αντίγραφο Τούρκικου πλοίου το οποίο θα ανατιναζόταν ως σύμβολο ελευθέρωσης από τον Τούρκικο ζυγό. Η εκδήλωση ονομάστηκε Αρμάτα και είναι ως σήμερα η μεγαλύτερη εκδήλωση με πυροτεχνήματα στην Ελλάδα και μια από τις εντυπωσιακότερες στον κόσμο, πιο εντυπωσιακή ακόμα και από τα πυροτεχνήματα Ολυμπιακών Αγώνων.

Φυσικά γνωρίζουμε όλο το νησί σαν την παλάμη του χεριού μας, είτε κάνετε εκδήλωση στο Καίκι στην Αγία Μαρίνα, στη Ζογεριά, στον Άγιο Νικόλα, στο Ποσειδώνιο. Η οικογένεια μας βρίσκεται εκεί να σας δώσει τις πιο πρωτότυπες λύσεις σε χαμηλές τιμές για να κάνει το event σας στις Σπέτσες αξέχαστο είτε πρόκειται για πυροτεχνήματα γάμου, party, τουριστικές εκδηλώσεις, αθλητικά και εταιρικά events.

SITEMAP