Πυροτεχνήματα Τιμές

Πυροτεχνήματα Τιμές

image

Ποια είναι η μεγάλη αλήθεια για τις τιμές στα πυροτεχνήματα και ποιο είναι το κόστος για την αγορά τους? Η απάντηση είναι πολυσύνθετη για αυτό θα σας παρουσιάσουμε μια ανάλυση σχετικά με τις τιμές των βεγγαλικών καθώς και στις επαγγελματικές κατηγορίες των εκδηλώσεων όπως τα πυροτεχνήματα γάμου, τα εφέ σε εταιρικά events, πάρτι κτλ.

Η τιμή καθενός πυροτεχνήματος ξεχωριστά έχει να κάνει με το μέγεθος του, την πολυπλοκότητα του σχεδίου, την ασφάλεια αξιοπιστία του καθώς και το αν έχει υπολείμματα ή όχι. Θα μπορούσαμε να πούμε χονδρικά ότι οι τιμές ανά πυροτέχνημα κυμαίνονται από 1 ευρώ έως 500 ευρώ ανά τεμάχιο.

Τα πιο οικονομικά πυροτεχνήματα είναι αυτά που βρίσκει κανείς στα καταστήματα πυροτεχνημάτων και e-shop τα οποία προορίζονται για χρήση από ιδιώτες, δηλαδή είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις μόνος σου στη ταράτσα του σπιτιού σου, σε ένα χωράφι ή σε μια παραλία και να απολαύσεις ένα μίνι σόου σε στιγμές όπως γενέθλια, Πρωτοχρονιά, Πάσχα κ.ά. Τα πυροτεχνήματα αυτά εκτοξεύονται χαμηλά, κοστίζουν λίγο, δεν χρειάζονται ειδικές άδειες και επαγγελματίες για τη χρήση τους, ούτε ειδικό εξοπλισμό. Συσκευάζονται σε πακέτα διαφόρων βολών π.χ. 16, 25, 36, 49, 100 και κοστίζουν από 30 έως 300 ευρώ ανά πακέτο.

Δεν περιλαμβάνουν περίτεχνα εντυπωσιακά σχέδια, έχουν υπολείμματα κυρίως χαρτάκια που δεν βλάπτουν όταν πέφτουν αν και αποφεύγονται να χρησιμοποιούνται σε εκδηλώσεις λόγω υπολειμμάτων και χαμηλού θεάματος που προσφέρουν.

Σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως γάμους, εταιρικά events, εθνικές και θρησκευτικές τελετές, τουριστικές και αθλητικές συγκεντρώσεις χρησιμοποιούνται επαγγελματικά πυροτεχνήματα με υψηλότερη τεχνολογία, θέαμα και πάνω από όλα ασφάλεια. Τα πυροτεχνήματα αυτά ξεκινούν από 5 ευρώ έκαστο και συνθέτουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις που μας εντυπωσιάζουν. Για την εκτόξευσή τους απαιτείται ειδικό συνεργείο πυροτεχνών, μηχανήματα εκτόξευσης πυροτεχνημάτων και έκδοση αδειών από τις αρμόδιες αρχές.

Για να γίνει οικονομική προσφορά για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει πρώτα να μελετηθεί η απόσταση ασφαλείας από τους θεατές, απαιτήσεις ασφαλείας του χώρου και ύστερα οι απαιτήσεις του πελάτη ως προς το μέγεθος, τη διάρκεια και την πολυπλοκότητα της παράστασης. Ύστερα μπορεί κάποιος να έχει μια σαφή εικόνα για τις τιμές των πυροτεχνημάτων ανά περίπτωση. Για αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για έτοιμα πακέτα τιμών ανεξαρτήτου χώρου και συνθηκών.

Μάθετε γιατί διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά των πυροτεχνημάτων στις Συχνές Ερωτήσεις.

SITEMAP