Η Nanos Fireworks ειδικεύεται στην σκηνοθεσία προγραμμάτων με εναέρια πυροτεχνήματα και βεγγαλικά που χαρακτηρίζονται από χρώμα, ρυθμό, ένταση και πρωτότυπο σενάριο. Κάθε πρόγραμμα που σχεδιάζουμε, μελετάται χωριστά από τεχνική και καλλιτεχνική άποψη. Με την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και ακρίβειας και με πάνω από 1000 σχέδια προερχόμενα από κάθε γωνιά του πλανήτη δημιουργούμε δυναμικές φαντασμαγορικές εικόνες και μοναδικές παραστάσεις. Η Nanos Fireworks χρησιμοποιεί το Pyrodigital Firing System το πιο αξιόπιστο και ακριβές ηλεκτρονικό σύστημα εκτόξευσης στην παγκόσμια αγορά που προγραμματίζεται μέσω του software Showdirector.

Το πάθος μας είναι να πραγματοποιούμε προγράμματα πυροτεχνημάτων από πλωτό μέσο μέσα από την θάλασσα. Στη θάλασσα δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τα σχέδια και το μέγεθος των πυροτεχνημάτων, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Κάθε σόου πυροτεχνημάτων είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για εσάς. Τα πυροτεχνήματα αντανακλούν στην επιφάνεια της θάλασσας δημιουργώντας μια τρισδιάστατη εικόνα άκρως φαντασμαγορική. Κάθε τέτοιο σόου αποτελεί μια εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των θεατών!

Download Technical
Brochure
4.1 mb

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Κάθε Show μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε
  • Πάνω από 1200 σχέδια εισαγόμενα από 9 χώρες
  • Ασφαλιστική κάλυψη 10.000.000€
  • Έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών
  • Σχεδιασμός σόου με οποιοδήποτε budget

Είπαν για εμάς

"Έκανε μια διαπρεπή δουλειά σε ελάχιστο χρόνο και κάτω από δύσκολες συνθήκες με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο σόου."
Hideki Iwami - Ejtou Japan
"Ο Παύλος είναι ένας ειλικρινής, έντιμος άνθρωπος και ένας ασυνήθιστος και πρωτότυπος σκηνοθέτης πυροτεχνημάτων με λαμπρό μέλλον."
Alberto Navarro - President-Art Director, INFINITY VISIONS INC. USA
"Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που παρήγαγες ένα τόσο εντυπωσιακό σόου την περασμένη Τρίτη. Τα πυροτεχνήματα είναι ακόμα το επίκεντρο των συζητήσεων και ήταν τέλεια σχεδιασμένα. Σκεπτόμενη το φινάλε ακόμα με κάνει να ανατριχιάζω!"
Alexi - Posidonia

"Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε την ημέρα του γάμου μας την καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Οι καλεσμένοι μας μιλάνε για τα πυροτεχνημάτα έως σήμερα! Γνωρίζουμε τι προσπάθεια καταβάλατε για να πραγματοποιήσετε τις ευχές μας και σας είμαστε ευγνώμονες - τα πυροτεχνήματα δεν μπορούσαν να είναι πιο τέλεια - από το σόου εναέριων πυροτεχνημάτων έως και τα σιντριβάνια. Συγκεκριμένα το εφέ στη γέφυρα στη πισίνα ήταν κάτι που λάτρεψαν ακόμα και οι φωτογράφοι μας, οι οποίοι έβγαλαν φανταστικές φωτογραφίες!"

David - Leyla

"Οι προσκεκλημένοι μας έχουν να το λένε ακόμα! Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει βραβευτεί διεθνώς.."

Κώστας - Αγγελική

"Ο Παύλος μας σχεδίασε κάτι πραγματικά διαφορετικό χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα."

Γιάννης - Μαρία

"Κάτω από τον συντονισμό του Παύλου, η Nanos Fireworks διοργάνωσε το σόου πυροτεχνημάτων για τις τελετές έναρξης και λήξης των Special Olympics 2011. Απέναντι σε ένα σφιχτό οικονομικό προυπολογισμό, αυστηρούς περιορισμούς του χώρου και στενό χρονικό περιθώριο παρήγαγαν ένα επαγγελματικό - διεθνούς κλάσης αποτέλεσμα, δημιουργικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο. Τους συνιστώ σε οποιονδήποτε μελλοντικό διοργανωτή."
Simon Graveling - Production Executive | Opening & Closing Ceremonies at Special Olympics 2011

Σχεδίασε το δικό σου show

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Q&A

Βρείτε εδώ τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

FAQ

SITEMAP