πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα γάμου, τα βεγγαλικά και τα εφέ γάμων γενικότερα τα διαχειρίζομαι με ιδιαίτερη προσοχή. Αναγνωρίζω πως η γαμήλια δεξίωση έχει ήδη αυξημένο κόστος καθώς επίσης ότι κάθε ζευγάρι έχει το δικό του γούστο και το δικό του στυλ. Στόχος μου για τα πυροτεχνήματα γάμου είναι να σχεδιάζω κάθε φορά ένα ιδιαίτερο θέαμα ανάλογα με τον χώρο, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του ζευγαριού ώστε να προκαλέσω την έκπληξη, τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα και οι σημαντικές στιγμές να μετατραπούν σε αξέχαστες εμπειρίες. Για αυτό και σχεδόν ποτέ κάθε εφέ που δημιουργώ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο. Επίσης δίνω μεγάλη σημασία στο ότι φτιάχνω να είναι απόλυτα ασφαλές και ακίνδυνο, κάτι που δυστυχώς στο χώρο των επαγγελματιών πυροτεχνημάτων δεν είναι δεδομένο.

Σε όλη την Ελλάδα η ομάδα μου και εγώ έχουμε πραγματοποιήσει πυροτεχνήματα και εφέ σε εκατοντάδες γάμους σε όλες τις περιοχές σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Σπέτσες, Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθο, Πάρο, Κεφαλονιά, Σκιάθο κτλ. από υπερπαραγωγές χορογραφίας πυροτεχνημάτων έως και μικρά πανέμορφα εφέ εισόδου. 
Δεν είμαστε κατάστημα πυροτεχνημάτων. Τα πυροτεχνήματα από εμάς θα τα πάρετε από πρώτο χέρι καθώς τα κατασκευάζουμε και τα εισάγουμε για δική μας χρήση οπότε σίγουρα δεν είμαστε ακριβοί.

Αν σας αρέσει λοιπόν η δουλειά μου, θέλετε κάτι ασφαλές και ιδιαίτερο, σε χαμηλές για πυροτεχνήματα τιμές επικοινωνήστε μαζί μου και θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω στο γάμο σας με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ.

“ Ο Παύλος Νάνος έχει πραγματοποιήσει τα πυροτεχνήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, Eurovision 2006, Special Olympics Αθήνα 2011. Υλοποιεί κάθε χρόνο τα σόου πυροτεχνημάτων σε Αρμάτα Σπέτσες, Μιαούλεια Ύδρα, Πάσχα Κέρκυρα, 15 Αύγουστο Πάρος.

Έχει κερδίσει με την ομάδα του 9 Παγκόσμια Βραβεία με πιο πρόσφατη την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων 2017 που διοργανώνεται στο Παρίσι. Τέλος σκηνοθετεί τα σόου πυροτεχνημάτων και εφέ στο Tomorrowland σε Βέλγιο, Ατλάντα και Βραζιλία.”

        

            

"Ο Παύλος μας σχεδίασε κάτι πραγματικά διαφορετικό χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα."

Γιάννης - Μαρία

"Οι προσκεκλημένοι μας έχουν να το λένε ακόμα! Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει βραβευτεί διεθνώς.."

Κώστας - Αγγελική

"Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε την ημέρα του γάμου μας την καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Οι καλεσμένοι μας μιλάνε για τα πυροτεχνημάτα έως σήμερα! Γνωρίζουμε τι προσπάθεια καταβάλατε για να πραγματοποιήσετε τις ευχές μας και σας είμαστε ευγνώμονες - τα πυροτεχνήματα δεν μπορούσαν να είναι πιο τέλεια - από το σόου εναέριων πυροτεχνημάτων έως και τα σιντριβάνια. Συγκεκριμένα το εφέ στη γέφυρα στη πισίνα ήταν κάτι που λάτρεψαν ακόμα και οι φωτογράφοι μας, οι οποίοι έβγαλαν φανταστικές φωτογραφίες!"

David - Leyla

 

ΒΙΝΤΕΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΓΑΜΟΥ
Close x
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΠΕΤΡΕΖΑ
Close x
pyrotexnhmata-gamoy
ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΑΓΩΝΙ
Close x
pyrotexnhmata
ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΚΥΜΑ
Close x
πυροτεχνήματα+γάμου
ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ
Close x
pyrotexnhmata-gamoy
ΚΟΜΦΕΤΙ GLITTER
Close x
πυροτεχνήματα
ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΑΜΟΥ
Close x
πυροτεχνήματα+γάμου
ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΓΑΜΟΥ
Close x
pyrotexnhmata-gamoy
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Close x
pyrotexnhmata-gamoy
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΛΩΤΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ
Close x
pyrotexnhmata-gamoy
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
Close x
πυροτεχνήματα+γάμου
ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Close x
pyrotexnhmata-gamoy
ΡΟΖ ΦΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ
Close x
πυροτεχνήματα-γάμου-Μύκονος
ΠΗΔΑΚΑΣ ΚΑΠΝΟΥ CO2 JET
Close x
πυροτεχνήματα+γάμου
ΚΟΜΦΕΤΙ ΓΑΜΟΥ
Close x
πυροτεχνήματα+γάμου