Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πυροτεχνήματα μόνοι μας;

Υπάρχουν πυροτεχνήματα που απευθύνονται σε ιδιώτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτά. Φυσικά, αυτά τα πυροτεχνήματα είναι μικρά και δεν συγκρίνονται ως προς την εντυπωσιακή οπτική επίδειξη με τα μεγαλύτερα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται μόνο από ειδικούς.

Πόσο ασφαλή είναι πραγματικά τα πυροτεχνήματα;

Τα πυροτεχνήματα είναι απολύτως ασφαλή όταν χρησιμοποιούνται από ειδικούς σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλιση των εργαζομένων πρέπει να παρέχεται από την εταιρεία πυροτεχνημάτων. Προειδοποίηση! Αγοράζετε πυροτεχνήματα μόνο από μια εταιρεία που είναι εξειδικευμένη στα πυροτεχνήματα.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση κακοκαιρίας;

Τα πυροτεχνήματα δεν επηρεάζονται από τη βροχή. Οι εκδηλώσεις ακυρώνονται μόνο σε περίπτωση ισχυρών ανέμων.

Ποια είναι η διαδικασία για την κράτηση ενός σόου πυροτεχνημάτων ή ειδικών εφέ;

Η NF αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επαγγελματικών πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ με έμπειρο τεχνικό προσωπικό. Η διαδικασία για την κράτηση της ημερομηνίας και του τεχνικού προσωπικού γίνεται τηλεφωνικά ή με ραντεβού στα γραφεία μας. Η πληρωμή πραγματοποιείται μετρητοίς ή με τραπεζική μεταφορά του συνολικού ποσού πριν την εκδήλωση. Σε περίπτωση ακύρωσης της παρουσίασης ή των ειδικών εφέ για οποιονδήποτε λόγο μέχρι μία μέρα πριν από την εκδήλωση, ο πελάτης θα χρεώνεται με το 50% του συνολικού ποσού και την ίδια ημέρα της εκδήλωσης θα χρεώνεται με το 100% του συνολικού ποσού.

Πόσο κοστίζει ένα σόου πυροτεχνημάτων;

Το κόστος ενός πυροτεχνικού προγράμματος εξαρτάται από τον χρόνο, το μέγεθος, τον τύπο, τον τόπο εκτόξευσης και την απόσταση από το κοινό. Μια παρουσίαση πυροτεχνημάτων μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τον δικό σας προϋπολογισμό.

Ποια διαδικασία ακολουθείται σε περίπτωση ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών;

Σε περίπτωση ακύρωσης μιας εκδήλωσης πυροτεχνημάτων λόγω ανωτέρας βίας, όπως κακές καιρικές συνθήκες ή καταστάσεις που απαιτούνται από τις αρχές, η παράσταση πυροτεχνημάτων θα αντικατασταθεί με πυροτεχνήματα σκηνής ή ειδικά εφέ. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ο πελάτης πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα, τα τεχνικά τέλη, τη μεταφορά, τη διαμονή, τις άδειες, τα ημερήσια έξοδα διαβίωσης, την ενοικίαση εξοπλισμού και οποιεσδήποτε επιπλέον δαπάνες προκύπτουν από την ακύρωση, συμπεριλαμβανομένου του 50% του ποσού των υλικών.

Μπορώ να προσαρμόσω το σόου πυροτεχνημάτων για την εκδήλωση μου όπως θέλω;

Ασφαλώς! Παρέχουμε επιλογές προσαρμογής για σόου πυροτεχνημάτων, ώστε να προσαρμοστούν στο θέμα και τις προτιμήσεις της εκδήλωσής σας.

Ποιες είναι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις των πυροτεχνημάτων και πώς αντιμετωπίζετε αυτά τα ζητήματα;

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τα πυροτεχνήματά μας σχεδιάζονται με γνώμονα την οικολογική φιλικότητα, και τηρούμε όλες τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις.

Παρέχετε εκπαίδευση για άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν τεχνικοί πυροτεχνουργοί;

Ναι, προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης για άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν δεξιότητες ως τεχνικοί πυροτεχνουργοί. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να έρθετε σε επαφή μαζί μας.